Бізнес-сезон - LFC
↩ На головну

Бізнес-сезон

Кожна пора року має свою чарівність, погодні умови і настрій. Певна циклічність заходів є і в сфері кейтерингових послуг. Восени починається бізнес-сезон – час для активних дій, нових проектів, конференцій, офіційних заходів і презентацій. Кожне з цих подій має строгий регламент, невід’ємною частиною якого стали короткі перерви на каву. Кава-брейк – це формат короткої перерви (15-30 хв.). Під час якого учасники та гості можуть відпочити, випити кави, поспілкуватися з колегами. Слід сказати, що такої звичної для нас традицією, вже більше 80 років. Звичайно, за цей час багато що змінилося і формат проведення придбав класичні норми. Майже всі ми були учасниками таких перерв. А на що варто звернути увагу замовникам і як вибрати кращий сервіс серед багатьох?

Бізнес-сезон фото 1

Сподіваємося, що цей дайджест від La Famiglia Catering стане для вас цікавим і корисним. Coffee-break, незважаючи на однозначність формулювання, передбачає подачу чаю, випічки, десертів, легких закусок і прохолодних напоїв. Незалежно від кількості гостей, перерва триває до 40 хвилин максимум. Для масових заходів, які відбуваються протягом дня рекомендується вибирати 2-3 перерви. Ще один лайф-хак – виберіть кілька локацій для проведення кава-брейків. Це може бути хол і відкрита тераса, щоб учасники могли подихати повітрям або відповісти на телефонні дзвінки не заважаючи один одному. Якщо простір обмежений, а кількість учасників не більше 10, то можна організувати подачу напоїв у залі, де відбувається лекція або обговорення. Тільки якісні та свіжі продукти.

Бізнес-сезон фото 2

Меню і подача залежать від аудиторії учасників, побажань і бюджету замовника. Перший перерву на каву, так звана welcome-coffee, передбачає гарячі напої, свіжу випічку, печиво та солодощі. Якщо захід включає, більше двох перерв на каву, то слід урізноманітнити меню. Варіанти можуть бути різними: киш-лорен, бейгли, круасани з солодкими і солоними начинками. До вибору десертів і закусок варто підійти відповідально: врахувати формат заходу, час проведення, вік і стать гостей, не забути про вегетаріанському і дієтичному меню, а часом слід враховувати навіть віросповідання гостей. Подача і організація повинні бути зручними і мобільними. Кожен гість повинен отримати свій напій і частування швидко, акуратно і з посмішкою.

  • Команда, яка обслуговує захід створює особливий настрій. Важливими чинниками є акуратність, ввічливість і професіоналізм. Якщо подія передбачає присутність іноземних гостей, переконайтеся, що персонал володіє англійською мовою.
  • Сучасне обладнання і стильна посуд.
Бізнес-сезон фото 3

Всі ці моменти дуже важливі, але якщо ви замовляєте послуги компанії виїзного обслуговування, не слід турбуватися. Справжні професіонали запропонують вам готові рішення, варіанти смачного меню і підкажуть як оптимізувати час і простір. Команда La Famiglia Catering, відповідально підходить до кожного заходу, враховує всі побажання і надає кращий сервіс. Кава-брейк, хоча і не найголовніший етап проведення заходу, і багато в чому впливає на репутацію замовника і враження учасників від самої події. Вибираючи сервіс враховуйте всі показники і відгуки клієнтів. Точно невідомо скільки вирішальних діалогів і корисних знайомств сталося під час коротких перерв на каву за вісімдесят років, але є шанс, що дуже і дуже багато.