Назад
044 390 12 12 support@famiglia.com.ua

Особливі події La Famiglia Catering

25.11.2019

Локація: Vino e Cucina

Тривалість – 3 дні

 

 

Всі знають, що істина у вині.

А справжня гостинність – це La Famiglia Catering.

Саме тому ми об’єднали все найкраще і запросили клієнтів на серію заходів в 3 різних форматах: дві дегустації і один майстер-клас.

Ну як клієнтів, гостей і друзів компанії.

Адже саме так ми бачимо тих для кого створюємо особливі події і свята.

I.

Під час винної дегустації, професійний сомельє поділився секретами винного етикету, розповів про поєднання їжі і вина, а також про смаки і особливості різних сортів. Кожен факт закріпили на практиці і не одним келихом вина. Гості навчилися читати вино по нотах, визначили смак «умамі» і розпрощалися з поширеними міфами про культуру вина. Приємна компанія, вишукані страви та багато корисної інформації від винного експерта зробили вечір незабутнім. Гості, як справжні гурмани піддалися спокусі всіх 5 органів почуттів, насолоджуючись спеціально розробленим меню, незвичайними поєднаннями і ароматами вина, стильною подачею в одному з кращих ресторанів Києва.

II.

Експериментально-практичний майстер-клас від Богдана Ремінского, дозволив кожному гостю відчути себе мінімум су-шефом. І пройти короткий курс гастрономічного мистецтва в стилі La Famiglia Catering, де все смачно, вишукано і ексклюзивно.

На майстер-класі учасники навчилися готувати: телятину Sous-Vide з карамельним соусом з бузини та томленим корінням петрушки і еспуми з пармезану з карамелізований цибулею порей і крамблом з картоплі. А на десерт – лавандовий мус з горгонзолою зі свіжими ягодами і карамелізованим горіхом.

Всі учасники підійшли до процесу творчо і дуже відповідально. Крок за кроком, слідуючи підказкам Богдана, вони готували складні страви, повністю віддаючись процесу. Кожен намагався зробити все правильно, швидко і акуратно. І це особливо приємно. Саме тому кожна страва вийшла бездоганноб і індивідуальною. Залишок вечора гості присвятили дегустації страв власного приготування за келихом п’янкого вина. А деякі гості так захопилися магією високої кухні, що вирішили спробувати розвивати це хобі більш професійно.

 

III.

У сезон білого і чорного трюфеля, ми вирішили влаштувати незабутню еногастрономічну подорож для наших гостей і організували дегустацію в форматі Food & Wine Paring. Трюфель – королівський, вишуканий і ароматний дарує новизну навіть знайомим і простим стравам. Що ж говорити про авторське меню від нашого шефа? Дегустація, доповнена цікавими подробицями про секрети кейтерингу та вина, плавно перетекла в приємну італійську вечерю в гарній компанії.

 

Ми вдячні гостям за час, участь і компанію. Ви робите нас краще і надихаєте шукати і створювати нові ідеї, страви, концепції свят і сервірування. Неформальні зустрічі за смачною вечерею і келихом вина – це чудовий привід проводити час з користю і настроєм.

Впевнені, заходів в такому форматі має бути більше!

Вже плануємо, чим здивувати вас наступного разу!