Проект Inspired by Mercedes-Benz - LFC
↩ На головну

Проект Inspired by Mercedes-Benz

Локація: Wish Family Space Тривалість – 2 дні Кількість гостей -12 У вересні, під егідою бренду Mercedes-Benz, відбувся проект присвячений презентації нового покоління кросоверів GLC і GLC Coupé. Автомобільний бренд зробив це творчо, в рамках проекту Inspired by Mercedes-Benz. П’ять лідерів думок і професіоналів своєї справи розповіли про те, що їх надихає, заряджає енергією і змушує рухатися вперед. Бренд-шеф La Famiglia Catering, Богдан Ремінскій, став одним з п’яти учасників заходу. 5 стихій сучасного світу були представлені в категоріях: Sport – Андрій Хомицький Art – Ліка Співаковська Style – Інна Грицик Photo – Марина Карпій Food – Богдан Ремінскій

Проект Inspired by Mercedes-Benz фото 1

Спеціально для проекту, Богдан вибрав формат експериментально-практичного майстер-класу, де кожен зміг взяти участь і відчути себе шеф-кухарем на мить. На майстер-класі учасники навчилися готувати вишукані страви і легкий десерт: телятину Sous-Vide з карамельним соусом з бузини та ловлення корінням петрушки, еспуми з пармезану з карамелізований цибулею порей і крамбль з картоплі і лавандовий мус з горгонзола зі свіжими ягодами і карамелізований горіхом. Всі етапи приготування захопили гостей, кожен викладався на всі сто, працюючи в команді і прислухаючись рад шефа. Такий запал і натхнення втілилися в результат, який перевершив найсміливіші гастрономічні очікування.

Проект Inspired by Mercedes-Benz фото 2

Витончені страви власного приготування і дружня бесіда за келихом вина стали цікавим досвідом і нагородою для всіх учасників заходу. А формат активної участі сподобався і надихнув багатьох спробувати себе ще й у цьому напрямку. Ради стати частиною особливих подій і ділитися мистецтвом кейтерингу, приємно дивуючи гостей смаком, стилем і сервісом в стилі La Famiglia Catering. Дякуємо організаторам і учасникам проекту!