Зимові корпоративи. Що? Де? Коли? - LFC
↩ На головну

Зимові корпоративи. Що? Де? Коли?

Кейтеринг схильний сезонності. Пори року і їх по черзі зміна впливають на тематику заходів, стилі і місце проведення.

Літо – пора весіль, виїзних Днів народжень, тімбілдінга і сімейних пікніків.

Осінь – це бізнес-сезон, час для конференцій, зустрічей, лекцій та освітніх заходів. Але досвідчені HR-фахівці готуються до спекотної пори зимових корпоративних вечірок вже з середини жовтня. Організація гарного свята вимагає тривалої і завчасної підготовки. Починаючи з запиту: «де провести корпоратив на Новий Рік?» До затвердження меню та декору проходить багато часу.

Тому, чим раніше ви почнете шукати і планувати, тим краще, цікавіше і легше пройде корпоративне свято.

З чого почати підготовку?

Вибір концепції. При виборі програми і тематики ви визначитеся з головним завданням (розважити, подякувати, похвалити, підвести підсумки року) і метою (розважити, познайомити, поліпшити комунікацію всередині колективу, підвищити лояльність співробітників).

У кожної компанії є свій культурний код, який зумовлює традиційний формат заходу і місце проведення: офіс, ресторан, заміський комплекс. Новорічний корпоратив – масштабний захід для всіх співробітників, тому навіть відштовхуючись від інтересів більшості подбайте про те, щоб класична програма включала в себе новий вид розваг, дизайн або креативний сценарій новорічного корпоративного свята. Важливо здивувати колег, залучити їх до комунікацію і дати розслабитися і повеселитися.

Планування бюджету. Основні статті ціноутворення при організації новорічного свята – це локація, меню і кейтеринг. Кількість гостей на корпоративному святі визначає підсумковий витрата коштів.

Ясно, що корпоратив для 500 гостей буде дорожче і зажадає більшу кількість персоналу, страв, декоративних і технічних рішень (фотозоні, розваги, конкурси, провідний або аніматори).

Вибір кейтеринговій компанії і функціоналу.

В процесі вибору кейтерингу вкрай важливо звернути увагу на репутацію компанії на ринку, відповідність їх можливостей і ваших запитів і те, що пропонує конкретна компанія (тільки доставка їжі, розробка концепції, персонал, локація, розваги).

Детальне опрацювання пропозицій дозволить вибрати кращий варіант для вас і провести свято на високому рівні.

Чому варто працювати з La Famiglia Catering:

Спираючись на досвід і професіоналізм мережі ресторанів La Famiglia, наша кейтеринг-компанія підтримує високі стандарти обслуговування.

Що пропонуємо ми:

готові концепції заходів,
обладнання ресторанного рівня,
продукти високої якості,
вишукане меню,
преміальний сервіс і роботу провідних кухарів,
обслуговування від команди професійних офіціантів,
великий вибір меблів і посуду.

Наші ресурси дозволять втілити складні ідеї і створити пам’ятні свята.

Зима – пора чарівництва і новогодніхх корпоративів в стилі La Famiglia Catering. Переконайтеся в цьому особисто!