↩ На головну
Особливі події La Famiglia Catering
Локація: Vino e Cucina
Тривалість – 3 дні
Всі знають, що істина у вині.
А справжнє гостинність – це La Famiglia Catering.
Саме тому ми об’єднали все найкраще і запросили клієнтів на серію заходів в 3 різних форматах: дві дегустації і один майстер-клас.
Ну як клієнтів, гостей і друзів компанії.
Адже саме так ми бачимо тих для кого створюємо особливі події і свята.
I.
Під час винної дегустації, професійний сомельє, поділився секретами винного етикету, розповів про сполучуваність їжі і вина, а також про смаки і особливості різних сортів. Кожен факт закріпили на практиці і не одним келихом вина. Гості навчилися читати вино по нотах, визначили смак «умамі» і розпрощалися з поширеними міфами про культуру вина. Приємна компанія, вишукані страви та багато корисної інформації від винного експерта зробили вечір незабутнім. Гості, як справжні гурмани піддавалися спокусі всіх 5 органів почуттів, насолоджуючись спеціально розробленим меню, незвичайними поєднаннями і ароматами вина, стильною подачею в одному з кращих ресторанів Києва.
II.
Експериментально-практичний майстер-клас від Богдана Ремінского, дозволив кожному гостю відчути себе мінімум су-шефом. І пройти короткий курс гастрономічного мистецтва в стилі La Famiglia Catering, де все смачно, вишукано і ексклюзивно.
На майстер-класі учасники навчилися готувати: телятину Sous-Vide з карамельним соусом з бузини та ловлення корінням петрушки і еспуми з пармезану з карамелізований цибулею порей і крамбль з картоплі. А на десерт – лавандовий мус з горгонзола зі свіжими ягодами і карамелізований горіхом.
Всі учасники підійшли до процесу творчо і дуже відповідально. Крок за кроком, слідуючи підказкам Богдана, вони готували складні страви, повністю віддаючись процесу. Кожен намагався зробити все правильно, швидко і акуратно. І це особливо приємно. Саме тому кожне блюдо вийшло бездоганним і індивідуальним. Залишок вечора гості присвятили дегустації страв власного приготування за келихом вина. А деякі гості так захопилися магією високої кухні, що вирішили спробувати розвивати це хобі більш професійно.
III.
У сезон білого і чорного трюфеля, ми вирішили влаштувати незабутнє еногастрономічного подорож для наших гостей і організували дегустацію в форматі Food & Wine Paring. Трюфель – царствений, вишуканий і ароматний надає новизну навіть знайомим і простим стравам. Що ж говорити про авторське меню від нашого шефа? Дегустація, доповнена цікавими подробицями про секрети кейтерингу та вина, плавно перетекла в приємний італійську вечерю в хорошій компанії.
Ми вдячні гостям за час, участь і компанію. Ви робите нас краще і надихаєте шукати і створювати нові ідеї, страви, концепції свят і сервіровки. Неформальні зустрічі за смачною вечерею і келихом вина – це відмінний привід проводити час з користю і настроєм.
Впевнені, заходів в такому форматі має бути більше!
Вже плануємо, чим здивувати вас наступного разу!