16-а Щорічна Зустріч YES - LFC
↩ На головну

16-а Щорічна Зустріч YES

«Щастя зараз. Нові підходи для світу в кризі » Формат: Комплексне обслуговування заходу

  • Coffee-break
  • Ланч з індивідуальною подачею
  • Святкова вечеря з індивідуальною подачею
  • Фуршет з інтерактивними зонами подачі страв
  • Заключний вечеря в форматі food-pairing для VIP гостей

Тривалість: 3 дні Кількість гостей – 500 Локація – Mystetskyi Arsenal Мова заходу – англійська 12 -14 вересня 2019 в Києві відбулася 16 щорічна зустріч Ялтинської Європейської Стратегії «Щастя зараз. Нові підходи для світу під час кризи ». Понад 400 провідних політиків, дипломатів, бізнесменів, громадських активістів та експертів з 26 країн взяли участь у конференції, організованій Ялтинською європейською стратегією (YES) у партнерстві з Фондом Віктора Пінчука.

16-а Щорічна Зустріч YES фото 1

Амбітні світові керівники, лідери думок, бізнесмени і керівники, молоді лідери та волонтери провели час з користю, обговорюючи зміни в Україні та світі, а також шляхи подальшого розвитку і найближче майбутнє України. Вся увага національних і зарубіжних ЗМІ була прикута до зустрічі, високий рівень концентрації почесних гостей, десятки інтерв’ю і прямих включень з місця подій. Особливий інтерес викликали запрошені secret-guests – голлівудські акторки Міла Куніс і Робін Райт, а також актор і режисер Ештон Катчер. La Famiglia Catering пощастило стати частиною масштабного події. Конференція тривала три дні і передбачала комплексне обслуговування всіх гостей від перерв на каву в перервах між сесіями, до урочистих ланчу, фуршету з індивідуальною подачею і заключного вечері.

16-а Щорічна Зустріч YES фото 2

На локації повноцінно функціонували 3 зони: 1 – відкритий простір для перерв на чай і каву з десертами, 2 – літня тераса, 3 – зал для урочистих заходів. Формат події і статус гостей визначили стиль заходу – вишукано-офіційний. Шеф-кухарем, La Famiglia Catering, Богданом Ремінскім, було розроблено спеціальне авторське меню для кожного дня заходу. Особлива увага приділили вегетаріанським і веганським страв.

16-а Щорічна Зустріч YES фото 3

Грандіозний захід вимагало ретельної попередньої підготовки, де кожна деталь має значення, чіткий регламент та обмеження за часом. На локації працювали більше сотні професіоналів, де кожен виконував свою місію. Кейтеринг – це непомітний, але дуже важливий сервіс, який вимагає швидкості, точності і високої якості в усьому. Все це загартовує і неймовірно мотивує до нових звершень кожного з нас. Такі круті події задають високу планку роботи і професійного рівня. Але разом з тим надихають робити більше і ставати краще кожен день.

16-а Щорічна Зустріч YES фото 4

16-я Конференція YES проходила під девізом – «Щастя зараз». Вся команда La Famiglia Catering не словом, а ділом підтвердила це оптимістичне твердження. Ми щасливі брати участь в заходах такого масштабу, горді, тим, що надаємо прекрасний сервіс і робимо свою справу бездоганно, тому що це саме те, що робить щасливими наших гостей. І змушує їх повертатися знову і знову. La Famiglia Catering – вічний двигун вашого щастя! Замовити кейтеринг: (044) 390 12 12