Чарівність зимових весіль - LFC
↩ На головну

Чарівність зимових весіль

Зима – казкова і чарівна. Пора року, коли збуваються заповітні мрії і сміливі плани. А ви готові до зимової весіллі в стилі La Famiglia Catering? Напишіть свою історію кохання на білому аркуші сезону 2020. Весільна мода змінюється і все більше пар змінюють свої плани на користь зими і весни. Такі святкування стають все більш популярними. Нові тенденції зимових церемоній до ваших послуг. Минулий сезон поставив високу планку на незвичайні концепції, виїзні церемонії, і поступовий відхід від класичних норм. Зимові весілля – один з таких трендів. Найчастіше, закохані вибирають
  • Ideal White Wedding – біле торжество;
  • Christmas Mood Wedding в традиційних кольорах червоного, зеленого і золотого;
  • Елегантне святкування в стилі ECO – натуральність всіх елементів і матеріалів.
Кожен варіант можна розкрити по-різному, в залежності від вашого бачення і бюджету. Виберіть кращий і саме той, що відповідає вашій парі. Весілля вимагає детальної і відповідальної підготовки. Але разом з тим, цей день запам’ятається вам і гостям назавжди. Варто звернутися до професіоналів своєї справи, які подбають про кожен етап вашого свята і дозволять насолодитися весіллям сповна, не відволікаючись на дрібниці. Кілька корисних Лайфхак від La Famiglia Catering. Чому ж варто вибрати зимову весілля:
  • Місце проведення.
Взимку найчастіше святкують корпоративні заходи та дитячі свята. Саме тому, ви зможете зробити вибір на користь романтичних локацій. Не обмежуйте фантазію, нехай ваше весілля стане особливою! Скандинавський лофт – для камерної весілля. Зал в готелі – для великого родинного свята. Заміський будинок – для помпезної вечірки з розмахом. Вам подобається відкритий простір, а погодні умови дозволяють. Можна поєднати все і відразу. Урочиста церемонія – на вулиці, святкова частина і фотосесія – в холі, а вечерю – в камінному залі. Готель, база відпочинку, заміський будинок – це ідеальне рішення. По завершенню свята, гості зможуть провести там ніч, що позбавить вас турбот з розміщенням.
  • Меню зимового свята – це ситні блюда, яскраві закуски та тематичні інтерактивні станції. Обов’язкові позиції – м’ясо, риба, теплі салати. Подбайте про переваги гостей, приділіть особливу увагу вегетаріанського і дитячому меню.
Авторське меню La Famiglia Catering – це страви високої кухні, ресторанного рівня.
  • Краса зимового весілля – це невичерпне джерело натхнення декоратора. Варіанти освітлення – денне світло крізь панорамні вікна, а ввечері – камін, сяйво свічок, підвісні світильники, гірлянди. Дзеркальний декор, прозорий посуд, креативне освітлення і свічки – стильна трансформація флористичних мотивів.
  • Колірна гамма: всі відтінки білого, срібного, золотого, пастельні кольори, теплі відтінки дерева, червоний, зелений, холодні відтінки сірого і блакитного.
  • Елементи декору білі, прозорі, натуральні: льодові скульптури, фарфор, скляні конструкції, мармур, скло, льон, дерево і метал.
  • Відсутність квітів, в зимовий період, можна замінити ялиновими гілками, хвоєю, яскравими ягодами, імітацією снігу або інею. Оформлення з використанням кристалів, особливого світла і свічок стане неймовірним видовищем. Витончено і ніжно про кохання.
  • Ще один неочевидний бонус зимового весілля – романтичні фотосесії на лоні природи (засніжені поля, крижані озера або лісовий пейзаж).
  • Торт на зимовому весіллі – обов’язкова умова і солодкий тріумф вечора. Кондитерські технології не стоять на місці. Будьте готові до солодкого і красивого десерту. Стиль і подача повинні гармоніювати зі святом вцілому.
Ідеальна зима триває! А любов не залежить від пори року і настрою! La Famiglia Catering – знаємо про весілля вашої мрії. Звертайтеся, з радістю допоможемо реалізувати задумане.