La Famiglia Catering в особах - LFC
↩ На головну

La Famiglia Catering в особах

Ми часто ділимося з вами інформацією про заходи в стилі La Famiglia Catering. Кожна подія – маленька історія і наша особиста гордість.

Свято – це результат роботи великої кількості людей, справжньої команди професіоналів, натхнених своєю справою.

Продовжуємо розповідати про співробітників в рубриці La Famiglia Catering в особах.

Як створювати концепцію свята? Де шукати натхнення? Якими бувають зимові весілля?

Інтерв’ю з керівником відділу дизайну та декору – Ольгою Скороход.

Будемо знайомі!

Привіт Оля! Розкажи, як давно ти працюєш в компанії? Яким був твій шлях?

В La Famiglia Catering я працюю відносно недавно. Все сталося з волі випадку, чому я дуже рада. Є професії, які обираєш ти, а є такі, які вибирають тебе. Сьогодні, можу з упевненістю сказати, що займаюся тим, що люблю. Робота надихає мене займатися творчістю в професійному ключі.

Що входить до твоїх обов’язків?

Розробка і створення декору для заходів, які проводить La Famiglia Catering. Від декоративних дрібниць, букетів, композицій, до оформлення локації. Незалежно від масштабу, все дуже стильно і цікаво.

Кожне свято або захід вимагає індивідуального підходу. Де шукати натхнення?

Безумовно, це так. Тільки індивідуальний підхід до оформлення, гарантує нам створення єдиної концепції заходу. Потрібно знати і розуміти багато важливих факторів: локація, тематика, стиль заходу. А також побажання клієнта, його візуалізація, переваги і те, яким він бачить своє свято. Моя задача все це врахувати і об’єднати. Важливо зберегти єдину лінію оформлення, з урахуванням зонування на локації. Все повинно бути гармонійно, акуратно і стильно. А з приводу натхнення, воно повинно бути всередині нас. Якщо ти позитивно налаштований на роботу, любиш те, що робиш, хочеш створювати і робити цей світ ще гарніше, то все неодмінно складеться найкращим чином.

Тренди в декорі 2020 роки вже відомі? Поділися, будь ласка?

У 2020 варто приділяти увагу деталям, лаконічний декор залишається в тренді. Якщо дозволяють розміри локації, можна використовувати великий підвісний декор. Арт-об’єкти так само мають місце бути, тому що 2020 рік радує нас свободою у виборі кольору і його експериментальним шляхом змішування. Актуальні й етно-мотиви. Так само не варто звернути увагу на варіанти натурального декору, використання максимально екологічних текстур.

Які свята або заходу подобається тобі найбільше? Може, певні концепції / стилі?

Оформлення будь-якого заходу – це завжди концепція. Робота в будь-якому стилі цікава по-своєму, справа лише в тому як ти бачиш або хочеш висловити це в декорі сьогодні. Політ фантазії і неординарні рішення можуть перетворити і створити потрібну атмосферу.

Декоративне оформлення: весілля, Дня Народження, корпоративного заходу, в чому відмінності і скільки часу потрібно на підготовку?

Кожен захід, будь то День Народження, весілля, корпоратив вимагають часу. Все залежить від обсягу виконаних робіт, як би грубо це не звучало. Ідея, як спалах, може виникнути в секунду, а її реалізація займає до декількох днів, включаючи в себе і логічне завершення – оформлення локації.

Які якості потрібно розвивати, щоб бути успішним в твоїй професії?

Це просторову уяву, креативність, спритність, винахідливість. Нестандартне творче мислення допоможе вам реалізувати задумане. Потрібно пам’ятати про головну особливість професії – безперервні зміни. Тому потрібно щодня вчитися новому і постійно практикувати. Есть только миг, так би мовити … Що в тренді сьогодні – завтра нікому не цікаво.

Зима – це період корпоративних свят. Але є тенденція і на користь зимового весілля. Чим вони цікавіше літніх? Як компенсувати відсутність квітів і пишних арок?

О! Оформлення весілля це завжди захоплююче, не дивлячись на пору року. Важливе свято і тут потрібно створювати історію. З огляду на, що свято взимку це не тільки Новий Рік, думаю варто уникати новорічної тематики. Знову ж таки, якщо це не є бажанням замовника. Чи ні замовлення на поєднання тематичних зелено-червоних квітів. Зима – це казка, чари, затишок. При оформленні весілля в холодну пору року, вибираємо поєднання білого з різними відтінками, так само варіювання текстур в декоративних матеріалах. Зробити ставку на оформлення з декоративними льодовими скульптурами. Відсутність квітів, в зимовий період, можна замінити ялиновими гілками, хвоєю, яскравими ягодами, імітацією снігового покриву або інею. Світлове оформлення з використанням кристалів в декорі стане неймовірним видовищем. Все це допоможе перетворити зимову весілля в самий душевний, теплий і трохи казкове свято! Всі дівчатка мріють про щось подібне.

Як вважаєш, що відрізняє La Famiglia Catering від інших компаній?

La Famiglia Catering – це яскраві подачі, незабутні смаки, відмінний сервіс, втілення амбіцій. Зсередини це ще більш очевидно.

Скажи, а робота в кейтерінг – це свято кожен день?

Моя відповідь буде співзвучний з питанням. Свято кожен день – це наша робота. Старання і праця, який вкладає команда La Famiglia Catering, в кожен захід. Звичайно, відчуття свята є. Найчастіше, воно приходить, коли ти знаходишся на локації, і бачиш результат виконаної роботи.

На що радиш звернути увагу при виборі кейтеринговій компанії?

При виборі кейтеринговій компанії раджу завжди вибирати La Famiglia Catering! Не дуже скромно, зате чесно.

Напередодні зимових свят, щоб ти хотіла побажати всім тим, для кого творила красу в цьому році?

Хочеться побажати міцного здоров’я, великого щастя, і щоб в Новому Році справдилися заповітні бажання. А тим, хто провів 2019 рік разом з La Famiglia Catering, бажаю, щоб вони поверталися до нас з новими приводами, святами та особливими подіями! Все буде дуже красиво!