La Famiglia Catering в особах - LFC
↩ На головну

La Famiglia Catering в особах

Ми часто ділимося з вами інформацією про заходи в стилі La Famiglia Catering. Кожна подія – маленька історія і наша особиста гордість. Свято – це результат роботи великої кількості людей, справжньої команди професіоналів, натхнених своєю справою. За роки роботи, вони стали експертами в області кейтерингу. Як вибрати кращий кейтеринг? На що варто звернути увагу? І який він, ідеальний сервіс? Продовжуємо рубрику – La Famiglia Catering в особах. Будемо знайомі! Інтерв’ю з сервіс-менеджером – Ігорем Сергійчук.

Як давно ти працюєш в компанії. Яким був твій шлях?

В La Famiglia Catering працюю півтора року. І можу з упевненістю сказати, що це саме емоційне і продуктивний час за всі 12 років роботи в сфері громадського харчування. Команда постійно фонтанує ідеями, проектами і прагненням до досконалості. Це вражає.

Хто такий сервіс-менеджер? Що входить до твоїх обов’язків?

В обов’язки сервіс-менеджера входить підбір обслуговуючого персоналу, складання переліку обладнання, текстилю, господарських товарів, контроль таймінгу заходи, естетичний вигляд фуршетной і банкетної зони, зовнішній вигляд і смак їжі. Загалом, контроль за все, що можна і потрібно проконтролювати на торжестві і під час підготовки до нього. Тому нудьгувати не доводиться.

Секрет ідеального кейтерингу? Твої топ-3:

Перша складова – це звичайно їжа. Вона повинна бути естетично красива, смачна і дарувати емоцію. Другий пункт – це сервіс, який повинен лавірувати від ненав’язливого до дуже трепетного. Ще одним важливим моментом є правильно підібрана команда, яка може працювати як швейцарський механізм і створити для гостей атмосферу свята і радості.

Чи є у тебе профіль в організації заходів, окремий напрям? Який формат свята подобається тобі найбільше?

Кожне нове захід для мене – це можливість створювати новий ресторан. Такий, в якому буде все гармонійно, смачно, злагоджено і з посмішкою. Потрібно максимально знати побажання і людей, для яких реалізуєш проект. Це дозволить продумати все: від зубочистки і красивого бару, до коректних чек-листів для персоналу. І тільки коли враховані всі нюанси, гості зможуть залишитися задоволені всім – кухнею, сервісом і атмосферою.

Захід, який запам’ятався найбільше? Чому?

Найбільше запам’ятався корпоративне свято для компанії «Добробут» Це було не просто фуршет або банкет. Це був цілий фестиваль їжі з нестандартною подачею, сотнею флористичних і декоративних рішень; достатком страв, яких навряд чи зустрінеш на вулицях України. Масштаб в 2200 гостей теж вражав. Адже кейтеринг – це філософія гостинності.

За який період часу варто почати підготовку до свята, якщо це: весілля, день народження, корпоративний захід?

На мій погляд, весілля завжди самий трепетний свято. Адже це особлива дата в житті молодят, де хвилювання зашкалюють на кожному етапі підготовки. Готуватися краще починати за місяць. Час підготовки дня народження і корпоративного заходу залежить від множинних факторів, таких як: кількість гостей, місяць в якому буде відбуватися святкування, розробка інноваційних рішень подачі їжі і т. Д. Я завжди кажу, що готуватися потрібно завчасно, чим раніше, тим краще. Зазвичай це від 3-х днів до півроку.

Які якості потрібно розвивати, щоб бути успішним в твоїй професії?

Потрібно розвиватися в усі напрямки, так як спілкуюся з людьми різних професій і рангів. Також почуття смаку, стилю, нюху. Адже я повинен віддати гостю смачну їжу, красиву фуршетну лінію, подбати про краще пропозиції. Завжди бути на крок попереду, відчувати і знати, що потрібно замовнику, цим же дивувати. Також часто потрібна максимальна концентрація для того, щоб гості могли насолодитися святом сповна.

Якщо ми говоримо про ідеальний сервісі, то який ідеальний клієнт? Часто зустрічав таких?

Ідеальний клієнт – це той, який дає достатньо інформації, для підготовки заходу, при цьому відчуває, що ти його розумієш, твою впевненість. І ви працюєте в синергії.

Що відрізняє La Famiglia Catering від інших компаній?

La Famiglia Catering відрізняється від інших компаній тим, що ми по-справжньому готуємо їжу ресторанного рівня, а не подаємо заздалегідь заготовлені страви. Близько 70% меню збирається безпосередньо на локації, щоб їжа була дійсно свіжої, красивої і смачної. І звичайно ж люди – Команда, краще якої я не зустрічав.

Які позиції меню ти вважаєш бестселерами?

Брезаола з козячим сиром в фісташкової крихті, ніжна телятина з морською сіллю, паті з печінки птиці в формі яблука, пастрамі … І цей список можна продовжувати нескінченно … 😊

Робота в кейтерінг – це свято кожен день?

Робота у кейтерінг – це емоційний бум і часто свято. Все інше – нюанси.

На що варто звернути увагу при виборі кейтеринговій компанії?

Потрібно проаналізувати рейтинги і відгуки, вивчити історію компанії. Наприклад, La Famiglia Catering – це досвід ресторанів La Famiglia, успішних і кращих в Україні. Виходячи з цього можна зробити висновок про якість їжі і рівень сервісу на майбутній захід. Нехай приємних миттєвостей буде більше. Ми знаємо, як зробити їх незабутніми!