La Famiglia Catering в особах - LFC
↩ На головну

La Famiglia Catering в особах

Ми часто ділимося з вами інформацією про заходи в стилі La Famiglia Catering. Кожна подія – маленька історія і наша особиста гордість. Свято – це результат роботи великої кількості людей, справжньої команди професіоналів, натхнених своєю справою. За роки роботи, вони стали експертами в своїй сфері. Як вибрати кращий кейтеринг? На що варто звернути увагу? І який він, ідеальний сервіс? Представляємо нову рубрику – La Famiglia Catering в особах, про тих, хто створює красиві і пам’ятні свята. Будемо знайомі! Інтерв’ю з керівником відділу продажів – Євгеном Цигановим.

Женя, як давно ти працюєш в компанії. Яким був твій шлях?

В La Famiglia Catering працюю два з половиною роки. За цей час застав всі етапи формування та становлення компанії. Процес трансформації La Famiglia Catering з новачка, в компанію, яка не потребує представлення на ринку.

Розкажи від тому, що входить в твої обов’язки?

У моєму розумінні, відділ продажів – це «двигун» будь-якого підприємства. Моє ж завдання полягає в тому, щоб підтримувати злагоджену і максимально ефективну роботу цього складного механізму. А також робити все для його безперебійного функціонування.

Секрет ідеального кейтерингу? Топ-3 складові?

Для мене, ідеальний кейтеринг – це смачна і якісна їжа, високий рівень сервісу і хороша локація. Але я б додав ще один секрет – цікава концепція.

Захід, який запам’ятався тобі найбільше? Чому?

Мені найбільше подобаються і запам’ятовуються проекти, для яких потрібно розробляти креативні ідеї і меню під заздалегідь визначену концепцію. Це, з одного боку, складніше, але такі проекти зазвичай знакові і запам’ятовуються надовго. Поділися корисними порадами.

За який період часу варто почати підготовку до свята, якщо це: весілля, день народження, корпоративний захід?

Звичайно, ми просимо наших клієнтів планувати заходи і давати запити завчасно, це дозволяє краще спланувати і підготувати пропозицію, а в наслідку захід, але це ідеальна картина. Зазвичай пропозицію потрібно підготувати в терміновому порядку. На пікові дати, я б радив починати підготовку заздалегідь, іноді за півроку. В інший час – від 1 до 3-х тижнів (щодо кейтерингу), в залежності від складності проекту.

Які якості потрібно розвивати, щоб бути успішним в твоїй професії?

Як і в будь-якій професії, на мій погляд, щоб бути успішним, треба любити свою роботу і бути захопленим справою, якою займаєшся. У професії пов’язаної з кейтерингом, потрібно любити їжу і все, що з нею пов’язано. Також важливо цікавитися світовими трендами, модними тенденціями і, найголовніше, створювати свій унікальний продукт на ринку.

Якщо ми говоримо про ідеальний сервісі, то який ідеальний клієнт? Часто зустрічав таких?

Ми розглядаємо всіх клієнтів як унікальних і дуже їх цінуємо. Завдання нашої компанії, і відділу продажів зокрема – знайти особливий підхід до всіх клієнтів. Ті, хто працює з La Famiglia Catering це цінують, тому співпраця виходить ідеальним.

На що рекомендуєш звернути увагу при виборі кейтеринговій компанії? Є універсальний алгоритм?

Я б порадив звернути увагу на соціальні мережі компанії, запросити відгуки у замовників, які вже скористалися послугами кейтерингу. Але найпродуктивнішим способом переконатися в якості послуг, на мій дивіться, є дегустація меню. На дегустації Ви зможете оцінити смак страв, візуальну складову і рівень сервісу, а в разі потреби, відкоригувати все під Ваш івент і його особливості. La Famiglia Catering, для великих заходів, проводить дегустацію абсолютно безкоштовно. Нехай приємних миттєвостей буде більше. Ми знаємо, як зробити їх незабутніми!