La Famiglia Catering в персоналіях - LFC
↩ На головну

La Famiglia Catering в персоналіях

Ми часто ділимося з вами інформацією про заходи в стилі La Famiglia Catering. Кожна подія – маленька історія і наша особиста гордість. Свято – це результат роботи великої кількості людей, справжньої команди професіоналів, натхнених своєю справою. За роки роботи, вони стали експертами в області кейтерингу. Як вибрати кращий кейтеринг? На що варто звернути увагу? І який він, ідеальний сервіс? Продовжуємо рубрику – La Famiglia Catering в особах. Будемо знайомі!

Інтерв’ю з менеджером по роботі з приватними клієнтами та весільним ринком – Альоною Сивак.

 

La Famiglia Catering в персоналіях

Як давно ти працюєш в компанії?

В La Famiglia Catering я працюю майже 2 роки.

Відкрий секрет ідеального кейтерингу. Топ-3?

Команда, професійна команда, команда однодумців.

Професійна команда фахівців своєї справи – це запорука успіху.

 

Чи є у тебе профіль в організації заходів, окремий напрям? Який формат свята подобається тобі найбільше?

Я менеджер весільного напрямку.

Але насправді проводжу заходи різного формату – конференції, корпоративи, дні народження.

Кожен захід має свої особливості і специфіку, тому вони різні самі по собі і по-своєму цікаві.

Але для нас їх об’єднує одне завдання – щоб усі гості залишилися задоволені! 🙂

Захід, який запам’ятався найбільше? Чому?

Запам’ятовуються ті заходи, у яких не стандартні побажання по меню і якісь мегакреативні завдання.

Наприклад, розробити меню під презентацыю парфумів, або під тематику фільму, так як ідея чи сюжет фільму лежать в основі концепції заходу.

Такі собі завдання із зірочкою. Але коли ти бачиш, що все вийшло, що замовник в захваті і оцінив твою роботу – це дуже надихає.

За який період часу варто почати підготовку весілля, дня народження і корпоративного заходу?

Можу сказати з досвіду, що підготовку до весілля, зазвичай починають за півроку до самої дати. А деякі пари готуються і за рік. Так як можна не встигнути забронювати улюблену локацію, ведучого і т.д. Хочу зазначити, що весільний кейтеринг часто бронюють за 2-3 місяці. Хоча трапляються й винятки. Наприклад, в минулому році, у нас було дві наречені, які бронювали кейтеринг за тиждень до весілля. І все встигли, і всі гості були щасливі.

День народження, як правило, планують за місяць до свята.

Що стосується, корпоративних заходів, особливо для компаній з великою кількістю співробітників, краще бронювати заздалегідь за 5-6 місяців. Локацій для великої кількості гостей не так багато, а дати, в які компанії хочуть провести корпоративи дуже часто збігаються.

Звичайно, якщо Ви плануєте будь-яку з цих подій, я б рекомендувала звертатися в кейтеринг заздалегідь і не відкладати це на потім. Так як для того, щоб узгодити меню, провести дегустацію, сервірування і всі деталі заходу потрібен час.

А якщо говорити про тренди, то Ідеальне Весілля 2020 року – це …

Насправді, я вважаю, що для кожної нареченої ідеальне весілля – це не стільки відповідність трендам, а саме те, про яке вона мріє з дитинства. Як на мене, за допомогою трендів можна тільки доповнити або підкреслити свою мрію. Тенденції щороку змінюються, а реалізована мрія, буде радувати Вас завжди, коли Ви будете згадувати про весілля. І це головне!

Але все ж, якщо говорити про тренди у весільному меню. То тут можна відзначити перехід від традиційного застілля до святкування з більш цікавою подачею страв. Наприклад, food-станції з італійськими делікатесами, сирні станції, станції морозива або з морепродуктами. Молодята все більше хочуть не просто смачно нагодувати, а й приємно здивувати гостей.

Адже за допомогою страв і гарного сервірування можна ще раз підкреслити концепцію заходу.

Також хочу відзначити, що ми зараз маємо багато запитів на healthy-food. Все більше гостей серед присутніх на весіллі це вегани, вегетаріанці, ті, хто уникають глютену і лактози. Ми зважаємо на це, і у нас є окремо розроблене меню для гостей з ексклюзивними побажаннями. Навіть безглютенові і безлактозні торти. До слова, дуже смачні! 🙂

У чому перевага кейтерингу, при організації весілля? І які концепції тобі до душі: камерні чи масштабні, урбан або під відкритим небом, класика або розрив шаблонів?

Як на мене, кейтеринг – це завжди більше можливостей, у порівнянні з рестораном. У ресторану обмежений вибір страв, меблів, посуду та текстилю. Кейтеринг в цьому плані універсальне рішення.

Наприклад, у нас в меню більше 3 тисяч позицій страв, великий асортимент текстилю та посуду для сервірування. І є все, щоб запропонувати нареченій для весілля від вечірки до вишуканого французького банкету. Сервірування від еко-стилю до неонового оформлення.

Також ресторан – це завжди певна локація з уже існуючим інтер’єром.

А ось за допомогою кейтерингу, можна закрити питання по кухні якщо у тебе весілля на даху, в музеї, в саду або на березі Дніпра.

Найбільше мені до душі камерні сімейні весілля, так як в них присутня та сама душевна, тепла обстановка.

Якщо ми говоримо про ідеальний сервіс, то який ідеальний клієнт? Часто зустрічала таких?

Для мене ідеальний клієнт, той хто говорить: «Альона, я Вам довіряю і знаю, що Ви зробите все як треба».

Адже це дуже важливо, коли ти замовляєш кейтеринг, або звертаєшся за послугами до іншого постачальника послуг, бути впевненим що він зробить все на найвищому рівні, так як він знає тебе, твої вимоги і побажання.

На що варто звернути увагу при виборі кейтеринговій компанії?

Перш за все, я б рекомендувала звернути увагу на:

– відгуки про компанію (уточнити у знайомих хто раніше працював з цією компанією або ознайомитися з відгуками в соцмережах),

– позиція компанії на ринку кейтерингових послуг (завжди приємно працювати з професіоналами),

-портфоліо (які заходи проводила кейтерингова компанія),

– про можливості кейтерингу, який спектр послуг кейтеринг Вам зможе надати (чи є у них свій постійний штат співробітників, обладнання, матеріально-технічна база і т.д ..)

Що відрізняє La Famiglia Catering від інших компаній?

Можу з упевненістю сказати, що компанія La Famiglia Catering це лідер ринку кейтерингових послуг. Наш досвід базується на досвіді 12 ресторанів. Ми, в свою чергу, надаємо нашим гостям:

– тільки якісні продукти, а відповідно і страви, за стандартами ресторану. Наприклад, у нас заборонено використання будь-яких штучних підсилювачів смаку тільки натуральні інгредієнти. Такого ж принципу ми дотримуємося і в кейтерингу.

– La Famiglia Catering – це сервіс ресторанного рівня. А наш персонал проходить постійне навчання та тренінги з підвищення кваліфікації.

– ну і звичайно ж Команда! У компанії працюють професіонали своєї справи. А це дуже важливо, адже саме професіоналізм дозволяє вирішувати оперативно будь-які труднощі, з якими ти стикаєшся під час роботи.

І що найголовніше – дарувати красиві свята та незабутні емоції!