15 способів зустріти Новий Рік цікаво - LFC
↩ На головну

15 способів зустріти Новий Рік цікаво

До найголовнішою ночі в році залишилося зовсім небагато часу. Зустріти Новий рік радісно і незвично хочеться кожному з нас. Адже це чарівне свято, який на один день повертає нас в дитинство. І дарує надію на те, що найзаповітніше бажання обов’язково збудеться. Саме тому варто підготуватися як слід і зустріти Новий рік 2020 по-особливому, смачно і радісно. Куди найкраще відправитися? І які ще оригінальні способи зустріти Новий рік можна придумати?

1. У замку.

Новий рік – це завжди трохи казково і святкувати його потрібно відповідно – в замку. В епоху, коли орендувати можна що-завгодно, ви легко знайдете відповідний замок, розмах і стиль якого буде залежати від бюджету і компанії. Маскарад епохи Людовика XIV в королівських покоях? Віденський бал? Або церемонія в дусі Середньовічного бенкету? Команда досвідчених офіціантів доповнить стилістику в образах лакеїв і пажів. І неодмінно подбає про комфорт кожного гостя.

15 способів зустріти Новий Рік цікаво Фото 1
2. В кіно.

Як в кіно! І чому, власне, як? Організуйте ніч новорічних фільмів на великому екрані. Класика світового кінематографа, кращі і улюблені фільми в компанії друзів. Про закусках і напоях варто подбати заздалегідь, враховуючи смаки більшості. Почати можна з фуршету в ретро-стилі або замовити виїзне обслуговування зі станціями хот-догів або піци.

3. В дорозі.

Не чекайте Нового року подумки наближаючи стрілку годинника. Нехай він сам вас наздоганяє. Вибирайте спосіб пересування і вирушайте в подорож під назвою – «Новий 2020». Транспорт може бути будь-яким: літак, круїзний лайнер, комфортабельний катер, купе поїзда або будинок на колесах. Самі невгамовні можуть перетнути кордон і відсвяткувати Новий рік відразу в двох країнах або там, де зустрічаються два міста. Оригінальні рішення частіше вимагають нестандартних підходів і швидких рішень, ніж бюджетів.

4. Вдома.

Удома теж може бути незвично. Для цього потрібно створити особливу атмосферу. Запросіть друзів і влаштуйте тематичну вечірку: піжамну, квест-party, ніч настолок. Підготуйте сценарій та читайте за ролями або придумуйте експромт-спектаклі з персонажами з улюблених книг або мультфільмів.

15 способів зустріти Новий Рік цікаво Фото 2
5. На даху.

Між небом і землею. Новорічна ніч на даху запам’ятається кожному. Місто, яке не спить і потопає в святкових вогниках і салютах. І ви -весёлие і щасливі відраховуєте останні хвилини року, що минає. Це вже точно незвичайний формат. Самостійно організувати таке для великої компанії у вас навряд чи вийде. Але якщо звернутися із запитом до кейтеринговое агентство, ви отримаєте незабутнє свято.

6. В парку.

Чи не де, а з ким. Цей показник теж має значення. А що, якщо відсвяткувати Новий рік в міському парку. Зимовий пікнік під зоряним небом з смачними закусками і чаєм. Будьте готові до того, що ваша компанія поповниться новим знайомствам. Адже святкова атмосфера стирає межі і спонукає до спілкування!

15 способів зустріти Новий Рік цікаво Фото 3
7. На ковзанці.

Зима давно не балує нас сніговими святами. А вам хочеться саме цього? Проведіть новорічну ніч на ковзанці. Келих шампанського, теплі рукавиці і Льодовий палац, як у самій Снігової Королеви. Гарний настрій гарантовано всім і кожному. Сміливо беріть з собою дітей і велику компанію.

8. В ресторані.

Ресторан – відмінне рішення, якщо так ви ще не відзначали. Безліч закладів намагаються здивувати гостей новорічними концепціями, декоративними рішеннями і незвичайним меню. Головна перевага – all inclusive. Увійдіть в новий період свого життя легко і безтурботно. Адже як зустрінеш, так і проведеш.

9. В готелі.

Новорічна ніч в готелі для двох. Влаштуйте романтичне побачення в переддень Нового року. Замовте обслуговування в номер або приєднуйтесь до святкової вечері разом з усіма гостями. Незалежно від рішення, такий формат запам’ятається, і хто знає, може стати традицією.

15 способів зустріти Новий Рік цікаво Фото 4
10. В іншій країні.

Пориньте в традиції нової країни. Провести святкові вихідні гуляючи по вуличках Відня, Брюсселя або Парижа – мрія кожного мандрівника. У кожному місті дуже насичена програма в цей час: спектаклі, вуличні шоу, ярмарки з вуличною їжею і глінтвейном. І все це супроводжується неймовірною ілюмінацією, різдвяними фотозоні і хоровим співом новорічних пісень. Ідеально!

11. На пляжі.

Відзначити свято в країні, де і не чули про сніг і морози. Купатися в морі, засмагати, а звіривши годинник підняти келихи з яскравими коктейлями, побажавши один одному всього найкращого в Новому році. Такий вид відпочинку вже перетворюється в тенденцію і збирає все більше прихильників.

15 способів зустріти Новий Рік цікаво Фото 5
12. В SPA.

А ось SPA комплекс підійде тим, хто втомився від метушні передсвяткових днів, робочих підсумків і домашніх урочистостей за великим столом. Розслаблюючі процедури, свіже повітря і ліниве ранок 1 січня дозволять вам увійти в Новий рік оновленими і відпочили.

13. У лісі.

Будиночок в лісі – це можливість вирватися на природу і насолодитися канікулами сповна. Гуляння по лісі, сніжки і зимові ігри, вечір біля каміна. Новий рік не змусить себе чекати. Придумайте цікаві страви або замовте доставку, мінімізувавши зусилля. Головне, щоб шампанського вистачило всім.

15 способів зустріти Новий Рік цікаво Фото 6
14. В гостях.

Відгукніться на запрошення друзів, рідних або батьків. Новий рік, хоч як крути, свято особливе, проведіть його в колі сім’ї. Нехай це не самий незвичайний варіант, але точно самий новорічний. Вибравши його, ви точно не пошкодуєте.

15. На центральній площі.

Це може бути ваше рідне місто або той, куди ви приїхали на вихідні. Варто спробувати зустріти Новий рік в епіцентрі свята, серед веселою, гуляє натовпу. Запасіться посмішками, бенгальськими вогниками і мандаринами. І незалежно від того, куди ви підете після – в парк, на дах, в гості або до себе додому, нехай Новий рік застане вас саме під ялинкою і відразу ж виконає всі ваші бажання. Не всі! Найзаповітніші і незвичайні!

15 способів зустріти Новий Рік цікаво Фото 7

Будьте здорові і щасливі в Новому році!